Verkoop fase 1 gestart

Verkoop fase 1 gestart

Op 10 oktober 2019 is de verkoop gestart van fase 1, in totaal 58 woningen. De verkoopavond werd gehouden bij Dekker Zoetermeer en is bezocht door vele enthousiaste geïntereseerden. Tijdens deze avond waren de dames en heren van De Makelaars Jenné | Baars | Jenné, de ontwikkelaars van Janssen de Jong Projectontwikkeling en projectleiding en wooncoach van Van Wijnen Stolwijk aanwezig om een ieder te informeren over het project. Wij kijken terug op een leuke en zeer succesvolle aftrap van de verkoop!

Van 10 tot 21 oktober 12.00 uur is er gelegenheid om je in te schrijven voor een woning. De verkoopinformatie vind je onder het kopje 'downloads'. Inschrijven kan via het inschrijfformulier!

Na 21 oktober zal de toewijzing plaatsvinden. Meer informatie over dit proces vind je in de verkoopprocedure.

Heb je vragen over de verkoopstukken, neem dan contact op met De Makelaars: telefoon 079 323 8838 of e-mail info@demakelaars.nu.

Wens je graag financieel advies, neem dan contact op met de financieel adviseur van Bureau van der Leeden: telefoon 079 888 6767 of e-mail info@bureauvanderleeden.nl. Uiteraard staat het je vrij om ook bij een financieel adviseur naar eigen keuze advies in te winnen.

Start_verkoop